Studenții reveniți de peste hotare, care au ales să-și continue studiile superioare la USM, au avut astăzi, o întâlnire cu managerii USM, la care au discutat despre provocările întâlnite de ei pe parcursul traseului academic în instituții de învățământ din alte țări.

Tinerii au relatat experiențele lor, provocările cu care s-au confruntat și realizările pe care le-au obținut până în prezent, dar și despre motivele revenirii lor la studii, în Republica Moldova.

Conducerea USM a salutat decizia studenților de-a se întoarce în țară și de a-și consolida cunoștințele și competențele, la Universitatea de Stat din Moldova, asigurându-i că administrația și corpul profesoral al USM le va oferi îndumarea și susținerea necesară în acest parcurs.

Unul dintre angajamentele USM este de a sprijini și de a oferi oportunități de învățare de calitate pentru toți studenții, atât din Republica Moldova, cât și din alte țări, pentru a putea aduce o contribuție semnificativă la progresul academic, profesional și social al țării noastre, prin educarea și formarea unor specialiști de succes, în toate domeniile existente.

Published Wednesday February 7th, 2024