Dragi studenți,

Vă invităm să deveniți voluntari în cadrul echipei Hospice Angelus Moldova! Fundația se dedică îngrijirii și sprijinirii pacienților cu boli avansate și terminale, și suntem convinși că putem face o diferență semnificativă în viețile acestora împreună cu energia, entuziasmul și abilitățile voastre.

De ce să devii voluntar la Hospice Angelus Moldova?

1. Impact Semnificativ: Oferiți suport și alinare celor care se confruntă cu boli avansate, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții lor.

2. Dezvoltare Personală: Câștigați experiență în domeniul îngrijirii paliative, dobândind abilități valoroase de comunicare și empatie.

3. Implicare în Comunitate: Faceți parte dintr-o comunitate dedicată care aduce speranță și confort în viețile celor aflați în nevoie.

Cerințe și Responsabilități:

– Disponibilitate: Participarea la activități și instruiri în funcție de programul tău.

– Empatie și Comunicare: Abilități bune de comunicare și capacitatea de a fi empatic în situații sensibile.

– Colaborare: Lucrul în echipă cu alți voluntari și personalul organizației pentru a oferi îngrijire integrată.

EVS – Programul European Voluntary Service:

Hospice Angelus Moldova este parte a programului European Voluntary Service (EVS) și găzduiește voluntari din întreaga Europă. Acest program oferă tinerilor oportunitatea de a consolida cetățenia activă, solidaritatea și înțelegerea reciprocă prin voluntariat într-una din țările europene partenere.

Pentru detalii și înscrieri:

Formular de înscriere: forms.gle/NRigAipH5NBiTqze9

Facebook:  Hospice Angelus Moldova

Pagina web: hospice.md/ro/volunteering

Published Wednesday January 31st, 2024